English Slovenščina

Uvoz XML dobavitelja v Magento

Dodatne slike

Uvoz XML dobavitelja v Magento
100,00 €

Rešite se nepotrebnega ročnega dela, avtomatizirajte proces osveževanja in prihranite dragoceni čas.

Description

Opis

Vam vaš dobavitelj omogoča uvoz in osveževanje izdelkov ter zaloge preko XML datoteke? Rešite se nepotrebnega ročnega dela, avtomatizirajte proces osveževanja in prihranite dragoceni čas. 

Veliko dobaviteljev svojim partnerjem omogoča uvoz izdelkov in redno osveževanje stanja zaloge, cene in drugih atributov preko XML datoteke. Na tak način lahko avtomatizirate proces dodajanja novih izdelkov, posodabljanja stanja zaloge in cen.

To je še posebej nujno kadar obdelujemo večje število izdelkov in ročno delo vzame preveč časa. Čas je denar in z avtomatizacijo procesov lahko na dolgi rok veliko prihranite, svojim strankam pa zagotovite boljšo kvaliteto storitve.

Kaj je XML datoteka, kje jo dobim?

XML datoteka je strukturirana tekstovna datoteka, v kateri se nahajajo podatki, ki jih želimo obdelovati. Za XML datoteko povprašajte pri svojem dobavitelju. Večina resnih dobaviteljev ima pripravljen izvoz podatkov iz svojega sistema ali pa ga bo za vas pripravila.

Kaj lahko avtomatiziramo?

Praktično vse, za kar vam vaš dobavitelj lahko zagotovi sveže podatke. Sistem Magento je zelo fleksibilen, tako da lahko preko XMLja redno uvažamo nove izdelke, posodabljamo njihove atribute (največkrat ceno in zalogo), odstranjujemo izdelke, ki niso več na zalogi in podobno. Uvoz prilagodimo vašim potrebam.

Od česa je odvisna cena?

Cena za izdelavo modula, ki bo avtomatiziral vaš proces uvažanja in posodabljanja izdelkov v spletni trgovini Magento je odvisna predvsem od tega, kaj vse želite avtomatizirati in kakšna je struktura datotek, ki vam jih zagotavlja dobavitelj. Za vsak primer ceno določimo po predhodnem pregledu stanja in dogovoru kaj vse se bo osveževalo.

Reviews

Značke izdelka

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.