English Slovenščina

Magento DPD Label

Dodatne slike

Magento DPD Label
183,00 €

Magento DPD WebLabel modul za enostaven izvoz podatkov v DPD sistem WebLabel, ki omogoča tisk nalepk za paketne pošiljke.

Description

Opis

Magento DPD Label modul za enostaven izvoz podatkov v DPD sistem WebLabel.

Modul za WebLabel omogoča tisk nalepk za paketne pošiljke. Z uporabo modula boste prihranili pri času prenosa podatkov iz Magento trgovine v DPD WebLabel in zmanjšali število napak.

Ne bo vam več potrebno ročno vnašati podatkov, tako da praktično z enim klikom ustvarite celo nalepko za pošiljanje. Ob ustvarjanju lahko poleg prilagodljivih privzetih nastavitev (privzete nastavite tiste, ki jih imate največkrat) izberete tudi dodatne možnosti, kot je vpis reference naročila ali pa pošiljanje SMS sporočila stranki za prevzem paketa.

Nalepko lahko natisnete v pogledu naročila, lahko pa jo natisnete v pogledu vseh nalepk, kjer lahko natisnete poljubno število nalepk naenkrat, z enim klikom. Obenem v tem pogledu lahko označite tudi ali je bilo naročilo že prevzeto, tako da imate dober pregled nad prevzetim in ne prevzetimi naročili, katere lahko kontaktirate, da jih opomnite na prevzem.

Modul Magento DPD WebLabel omogoča

  • Hitro kreiranje DPD nalepke iz naročila
  • Kreiranje DPD nalepke brez naročila
  • Brisanje DPD nalepke iz seznama nalepk
  • Sledenje statusa paketa
Reviews

Značke izdelka

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.